Reinigt uw huid en bestrijdt voetschimmel

Met Dermonal® mogen voeten en nagels weer gezien worden

GEBRUIK BIJ SCHIMMELNAGELS

Dermonal® - Bij schimmelnagels

Voor schimmelnagels wordt aangeraden om de eerste drie weken Dermonal® voor voetschimmel (voetenbad) twee keer per week (naast de dagelijkse nagelspray) te gebruiken, zodat de schadelijke effecten van de schimmel goed onder controle wordt gehouden. De hygiëne van de voet(en) en nagels is hierdoor optimaal en bevordert het herstel. Na drie weken volstaat een behandeling met Dermonal® voor voetschimmel (voetenbad) van één keer per week (naast de dagelijkse nagelspray) totdat het gewenste resultaat is verkregen. 

Duur van de behandeling
De duur van de behandeling hangt af van de ernst van de voetschimmel en/of nagelschimmel. Belangrijk is dat vanaf het begin de aanpak van de nagels goed wordt uitgevoerd (inclusief behandeling bij de pedicure). De totale behandelingsduur verschilt per persoon en kan twee tot drie maanden (en zelfs langer) duren. Het uitgroeien van een complete gezonde nagel duurt bij elke persoon ongeveer een half jaar tot een jaar.

Bij het eerder stoppen van de behandeling (voordat de schimmel compleet is verwijderd), is de kans groot dat de voet(en) en nagels opnieuw worden geïnfecteerd met dezelfde schimmel.

Geïnteresseerd in onze producten?


Bent u overtuigd geraakt door de producten van Dermonal? Neem dan nu contact op met uw pedicure of de groothandel bij u in de buurt!

Dermonal bestellen

Bekijk onze korte video over onze producten


 

Logo_dermonal

Contactgegevens

Koopmansweg 2

 9482 WC Tynaarlo

Tel. 06-22779802

Mail: h.cremer@upcmail.nl | Contactformulier

KvK-nummer 04064722

BTW-nummer NL810184734B01