Reinigt uw huid en bestrijdt voetschimmel

Met Dermonal® mogen voeten en nagels weer gezien worden

GEBRUIK BIJ VOETSCHIMMEL

Dermonal® - Bij Voetschimmel dient te worden gebruikt in een voet(en)bad: 

  1. Vul een teiltje of bak met 2 liter lauwwarm kraanwater en voeg de inhoud van één flesje Dermonal® van 50ml hieraan toe. Het voet(en)bad is nu direct klaar voor gebruik.
  2. Was altijd eerst uw voeten voordat u uw voetenbad neemt. Bij zweetvoeten zal Dermonal® grotendeels gedeactiveerd worden. Dompel daarna uw voet(en) en tenen gedurende 15 minuten onder in het voet(en)bad en laat de geurende oplossing op de huid en nagels inwerken. Iets langer behandelen doet geen kwaad, maar is niet noodzakelijk. De gehele voet wordt op deze wijze van mogelijke schimmels ontdaan.
  3. Droog na de behandeling uw voet(en) met een schone handdoek en trek schone sokken aan. Hiermee wordt voorkomen dat uw voet(en) opnieuw met de schimmel en schimmelsporen in aanraking komt/komen.

Na de behandeling zijn uw nagels en de huid van uw voet(en) gereinigd en heeft de oplossing de groei van de schimmels en schimmelsporen afgeremd. De huid voelt nu soepel en zacht aan, wat het herstel van de huid en nagels gunstig zal beïnvloeden.

Bij herhaaldelijk gebruik wordt de schadelijke werking van de schimmels tegengegaan en kunt u na één enkele behandeling de verandering van de huid gaan waarnemen. Dit zal per persoon verschillen, maar de klachten van voetschimmel zullen snel verdwijnen en de huid zal op natuurlijke wijze worden hersteld. Bij schimmelnagels zullen de resultaten niet direct zichtbaar zijn, omdat de nagel eruit dient te groeien. Na enkele behandelingen is wel snel verschil voelbaar aan de huid.

Duur van de behandeling
Voor voetschimmel en kloofjes volstaat een behandeling van twee keer per week, na drie weken zullen de klachten verdwenen zijn. Mocht u hierna toch nog last hebben van klachten, dan wordt aangeraden met de behandeling door te gaan tot deze zijn verdwenen.

Geïnteresseerd in onze producten?


Bent u overtuigd geraakt door de producten van Dermonal? Neem dan nu contact op met uw pedicure of de groothandel bij u in de buurt!

Dermonal bestellen

Bekijk onze korte video over onze producten


 

Logo_dermonal

Contactgegevens

Koopmansweg 2

 9482 WC Tynaarlo

Tel. 06-22779802

Mail: h.cremer@upcmail.nl | Contactformulier

KvK-nummer 04064722

BTW-nummer NL810184734B01